Kamagra Max 100mg

A Kamagra Max 100 mg-ként ismert potenciafokozó szer, amely az Ajanta Pharma gyógyszergyártó cég egyik legkiválóbb terméke a Kamagra fajtái között.

A potenciafokozó tabletta hatóanyaga a sildenafil-citrát, a Viagra többször megváltoztatott verziója. Sildenafil hatóanyagának köszönhetően számos olyan hatást élvezheti, ami növeli férfiasság érzetét.

Kamagra Max 100 mg-os változatának hatásai:

Sildenafil hatóanyaga vérbőséget gerjeszt péniszében, ami garantálja a hímvessző merevedését, illetve méretét is növeli. Továbbá, fokozza szexuális vágyát és teljesítőképességét. A Kamagra Max több órás hatását élvezheti kedvesével, szexpartnerével. Ha a Kamagra Max 100 mg hatóanyaggal gyártott férfiasságnövelő szert választja, önbizalomhiánya és szexuális problémái véglegesen el fognak tűnni.

Kiknek ajánlott a Kamagra Max 100mg-os termék?

Azoknak a férfiaknak, akik potenciazavarukat szeretnék véglegesen megszüntetni, továbbá az egészséges férfiak számára is alkalmas, mert felpezsdíti a nemi életet.

 

Viszont vannak olyan esetek, amikor a Kajamagra max 100 mg tabletta nem alkalmazható, ezek az esetek a következőek:

–       Ha túl idős vagy 18 év alatti személy

–       ha a Kamahra Max hatóanyagára, illetve segédanyagaira allergiás

–       leukémiás

–       súlyos máj és vesebeteg

–       gyomorfekélye van

–       péniszének bármilyen

–       értágítóval együtt nem alkalmazható

–       nitrát tartalmú gyógyszerrel együtt nem használható

–       más potencianövelővel együtt nem használatos

 

Kamagra Max 100mg-os verziójának adagolása során felezhető a tabletta, viszont többlet fogyasztás esetén erősödő mellékhatásokat tapasztalhat. Ezért napi egy kapszula szedése az ajánlott, ami étkezéstől független, így a nap bármelyik szakaszában fogyaszthatja.

A Kamagra Max 100mg-os hatóanyaga ismeretlen

Ez abban az esetben fordul elő, ha a Kamagra Max potenciafokozó készítmény hamisítvány. Ekkor, a hatóanyag és annak mennyisége ismeretlen, ami akár az egészségére káros is lehet. De előfordulnak olyan esetek, amikor a feketepiacról beszerzett másolat placebo hatású készítmény, tehát nem tartalmaz hatóanyagot.  A kínai utánzatok egyezek az eredeti termékkel, így megkülönböztetésük szinte lehetetlen. Viszont a hamisítványok értékesítőit elkerülheti úgy, hogy csak cégektől vásárol. Mivel a cégek hivatalosan működnek engedélyekkel, szélhellyel, és elérhetőségekkel, ami a forgalmazáshoz szükséges.

Ezzel ellentétben a magánszemélyek és apróhirdetések törvénytelen módon működnek engedélyek nélkül, tehát egyértelműen rossz minőségű hamisítványt terjesztenek. Rendelését követő, kiszállítás során mindig ellenőrizze a küldemény feladóját, és ha cég az, akkor fizesse ki a csomag tartalmát. Az eredeti Kamagra Max 100mg-os férfiasságnövelő csomagolásán szerepel az Ajanta Pharma vállalat, mint gyártó cég és annak védjegyei.

Hivatalosan működő cégünk online gyógyszertárban állandó kedvezmény mellett vásárolhatja meg a Kamagra Max potencianövelő készítményt, melyet országosan szállítunk ki kedvező árakkal, a lehető legdiszkrétebb módon. Termékeink, valamint szolgáltatásaink iránt 100%-os megelégedettség mutatkozik a vásárlói vélemények alapján. Ha bármilyen kérdése van a merevedést orvosló készítménnyel kapcsolatban, minden napos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.