Kamagra Jelly hatásai

A Kamagra Jelly egy nagyon bevált potencianövelő szer, amit az Ajanta Pharma Ltd gyárt. Hatóanyagának köszönhetően (szidenafil-citrát), péniszében vérbőség keletkezik, illetve a hímvessző térfogata is nő, melynek köszönhetően nem kell merevedési problémáin aggódni az adagolás során. Illetve igazi férfivá válik párja szemében.

Kamagra Jelly a Kamagra potenciafokozó termékcsalád egyik legjobb tagja, felszívódási ideje a leggyorsabb.

A másik ismert nevén, a Kamagra zselé a legközkedveltebb potencianövelő szerré nőtte ki magát.

Kamagra Jelly előnyei:

–        Potenciazavar teljes mértékű eltűnése, illetve egészséges férfiak szexuális életét is felpezsdíti

–        Rendkívül gyors hatás és felszívódás

–        Ha hosszú távon szedi a Kamagra Jelly potencianövelő szert, abbahagyásakor sem térnek vissza merevedési problémái

–        fogyasztása kellemes a gyümölcsös ízesítésnek köszönhetően

–        Minden nap új íz élményét nyújtja (7 db csomag)

 

Kamagra Jelly ára:

A Kamagra Jelly ára legalább 500-1500 Ft között szokott mozogni tasakonként, ettől olcsóbban kínált potencianövelő rossz minőségű feketepiacról szerzett készítmény, amit magánszemélyek hirdetnek illegálisan, gyógyszer forgalmazási engedély nélkül.  Ismeretlen helyről, forrásból ne rendeljen potencianövelőnek mondott készítményt, mert károsan hathat az egészségére. Az Ajanta 2010-ben kiadott közleményében megtalálható, hogy az előállítása tasakonként 250-400 Ft-ba kerül. Erre, ha rájön a szállítás költsége 500-5000 Ft-ig terjedhet.  Az ennél olcsóbb terméket nem vásárolja meg, mert valószínűleg egy hamisítvány áll a háttérben.

Kamagra Jelly adagolása lehetséges nők esetén?

A Kamagra Jelly (100 mg) férfiak számára lett kifejlesztve, nők a tesztelés során nem vettek részt, ezért nem ajánlott a fogyasztása. Mert nem tudhatjuk, hogy milyen hatásokat vált ki a nők szervezetére. Hallottuk már, hogy hölgyek is kipróbálták a Kamagra gél potenciaemelő szert, de nem mutatott olyan hatásosságot, mint a férfiaknál. A nőknek sem kell aggódnia, mert számukra is kifejlesztettek már egy szexuális vágyfokozó készítményt: Ez a Lovegra, amit internetes patikánkban eladó vény nélkül.

Mint minden gyógyszernek a Kamagra Jelly, és Kamagra Gold potencia szernek is vannak mellékhatásai, amik a következőek:

–        arc kiporosodása

–        szájszárazság

–        orrfolyás és az ellentétje is jelentkezhet, az orrdugulás

Ezek gyakoribb tünetek, de az adagolást követően enyhülnek.

 

Kamagra Jelly használata, adagolása:

A Kamagra zselé fogyasztása szájon át történik, a szájban a nyálkahártyán keresztül szívódik fel, így okozva vérbőséget hívvesszőjében. Fogyasztása nem okozhat kellemetlenséget, mivel egy doboz (7 tasak) tartalma különböző gyümölcsös ízesítésekkel van ellátva. A kívánt szexuális közösülés előtt 20-30 perccel vegye be, mert nagyon gyors a felszívódási ideje, így nem kell sokat várnia a párjával kívánt tölteni órákra. (3-4 órán keresztül tart a hatása)

Internetes patikánkban a Kamarga Jelly nagyon kedvező áron, rugalmas kiszállítási feltételek mellett, pénz visszafizetési garanciával eladó!