Kamagra Rágótabletta 100mg

Kamagra rágótabletta az Ajanta vállalat által gyártott potencianövelő szer, melynek hatóanyaga a Szildenafil-citrát. Hatóanyagának köszönhetően igazi csődörré válik a szexuális életet érintve. Ugyan is a Kamagra rágótabletta péniszében vérbőséget képez, ezáltal a térfogata is nő.

Kamagra rágótabletta használata

4 féle íz található a csomagban. Szét kell rágni, majd a nyálkahártyán rövid időn belül (20-30 perc) felszívódik. Naponta egy szemet ajánlott bevenni, hatása akár 4-8 órán keresztül tart, így a szexuális együttlétek merevedési zavarai nélkül órákon át fognak tartani.

Fontos azt is tudnia, hogy mikor nem alkalmazható a Kamagra rágótabletta

–        ne használja, ha nitrát tartalmú gyógyszert szed

–        ha allergiás reakciót vált ki

–        ha szívbetegsége van

–        ha májbetegségben szenved

–        ha leukémiás

–        ha hímvesszőjét érintő betegsége van

Kamagra rágótabletta mellékhatásai:

–        fejfájás

–        fényérzékenység

–        enyhe szédülés

–        orrdugulás

–        szájszárazság

Ezek a mellékhatások az esetek többségében nem jelentkeznek, mivel az Ajanta a fejlesztések által csökkenteni tudta a mellékhatások erősségét.

Az eredeti Kamagra rágótabletta

A Kamagra rágótabletta csak interneten vásárolható meg, hiszen hazánkban mmég nincs törzskönyvezve. Nagyon kedvelt potencianövelő szer, ezért sajnos sok csaló is csatlakozott e piachoz, akik rossz minőségű hamisítványokat gyártanak, placebo gyógyszereket (nincs hatóanyag tartalma), rosszabb esetben nem ismert gyógyszerek hatóanyagai és egyéb szennyezőanyagok találhatóak benne, ami ártalmas lehet egészségünkre.

Hamis Kamagra rágótabletta rendelését kikerülheti, ha nem rendel magánszemélytől, illetve apróhirdetésből. Olyan cégek által vásároljon, ahol elérhetőségek vannak feltüntetve, valamint gyógyszer forgalmazási engedélyük van, mint internetes patikánk esetén. Az eredeti Kamagra rágótabletta csomagján a céggyártó és védjegyei szerepelnek, ebben az esetben az Ajanta Pharma Ltd. Csomag átvételkor érdemes ellenőrizni, hogy a feladó magánszemély-e, ebben az esetben nem javasolt a gyógyszer kifizetése, mert biztosan hamisat kap. Kizárólag céges feladóval rendelkező csomagot vegyen át és fizessen ki.

A kamagra rágótabletta sok merevedési zavarban szenvedő férfiaknál bizonyította hatásosságát. Ha ön az eredeti Kamagra termékeit szeretné megrendelni, nálunk a legjobb helyen jár.

Mi az Ajanta vállalat által gyártott potencianövelőket forgalmazzuk engedéllyel. Adatait a lehető legdiszkrétebben kezeljük a rendelés során. Harmadik személynek nem adjuk ki, csak saját célra használjuk fel. Ez is csak a megrendelést követő gyors szállítás miatt szükséges. Ha a rendszer feldolgozta a szállításhoz szükséges adatokat, automatikusan törli a rendszerből. Illetve a csomag átvételekor nem kell aggódnia akkor sem, ha Ön nem tartózkodik otthon és egy családtagja veszi át a potencianövelőt.

Kamagra rágótabletta nagyon kedvező áron, olcsó szállítási feltételek mellett pénz visszafizetési garanciával eladó. Illetve Cialis eladó potencianövelő tabletták megrendeléséhez kattintson ide a linkre.